Bokningsvillkor

AVBOKNINGAR & ÄNDRINGAR
Prästgården Hotell har en 48-timmars avbokningsregel; bokningar måste avbokas eller ändras senast 15:00 två dagar före ankomst för att undvika en avbokningsavgift till en kostnad av första natten. För längre vistelser eller gruppbokningar varierar avbokningsvillkoren.

CHECKA IN CHECKA UT
Incheckning är från 15:00 och utcheckning är kl. 11:00.

SKADESTÅND
Prästgården Hotell förbehåller sig rätten att debitera ditt kredit- eller bankkort för skador som orsakats under din vistelse eller för föremål som saknas efter avgång. Om rummet har lämnats i ett väsentligt orent tillstånd kan ytterligare städavgifter tas ut och/eller den dagliga rumspriset för varje datum som rummet inte är möjligt att hyra ut.

RÖKPOLICY
Prästgården Hotell är 100% rökfritt. Enligt lag är rökning inte tillåtet i någon del av hotellet. Om gästerna har rökt i sitt rum kommer en städavgift på 5000 SEK att debiteras.

Prästgården Hotel, Söderhamn
Prästgården Hotel, Söderhamn
Prästgården Hotel, Söderhamn

Prästgården Hotell, Söderhamn


En två minuters bilresa från E4, den 160 mil långa vägen som korsar Sverige från norr till syd, och två timmar rakt norr om huvudstaden Stockholm, är hotellet också tillgängligt med kollektivtrafik, med Söderhamns resecenter, som består av tåg- och bussförbindelser, som ligger 10 minuters promenad från hotellet.

tel: +46 (0)73-330 34 18
info@prastgardenhotel.se

Prästgårdsgatan 3
82632 Sõderhamn
Sverige

Google Maps