Att Göra

Prästgården är det perfekta stället att bo på för att utforska de många sevärdheterna i och runt den historiska staden Söderhamn..

Natur. Från den spektakulära skönheten i Söderhamns skärgård till lugnet i ålsjöns naturreservat, det finns en rikedom av natur att upptäcka i Söderhamns omgivningar. Upptäck mer.

Historia & kultur. Söderhamn har ett fascinerande historiskt arv som väntar på att bli upptäckt och är den idealiska platsen för att utforska regionens UNESCO-listade inredda bondgårdar. Upptäck mer.

Aktiviteter. Med ridning, tandem fallskärmshopp och skridskoåkning i världsklass har Söderhamn ett fantastiskt utbud av aktiviteter under hela året. Upptäck mer.

Lokal mat. Med utmärkta fisk- och skaldjursrestauranger, charmiga Hälsingland Farmhouse-kafeer och en rad butiker som säljer närproducerade produkter. Upptäck mer.

Discover the Söderhamn Archipeligo, Prästgården Hotel, Sweden
Natur
Pallars UNESCO Decorated Farmhouse, Sweden
Kultur
Horseback Riding in Hälsingland
Aktiviteter
Albertina Restaurant, Skärså, Sweden
Lokal mat


En två minuters bilresa från E4, den 160 mil långa vägen som korsar Sverige från norr till syd, och två timmar rakt norr om huvudstaden Stockholm, är hotellet också tillgängligt med kollektivtrafik, med Söderhamns resecenter, som består av tåg- och bussförbindelser, som ligger 10 minuters promenad från hotellet.

tel: +46 (0)73-330 34 18
info@prastgardenhotel.se

Prästgårdsgatan 3
82632 Sõderhamn
Sverige

Google Maps